pixel
T: 0032 (0) 9 231 00 45 info@borcardetailing.com

Cardetailing diensten

Lakbescherming/coating

VERMINDERD HECHTENDE WERKING Oppervlakken zijn extreem glad. Water wordt van het behandelde lakwerk afgestoten. Het drogen van de auto gaat nog sneller.

Interieur/ontgeuren

Een schonere en gezondere leefruimte in uw interieur en een langdurige bescherming van uw bekleding.

Premium handwas

Door uw auto in een van onze filialen te laten wassen, krijgt u deze weer perfect schoon en als nieuw terug. Deze behandeling vraagt om kennis en aandacht, waarbij de specifieke kenmerken van de verschillende oppervlakken gerespecteerd worden.

Velgenbehandeling

Het beschermen van uw velgen is een behandeling die ik altijd zal aanraden vanwege het vereenvoudigd onderhoud ervan. Bij een nieuwe set velgen kan ik na het ontvetten direct de coating naar keuze aanbrengen.

LAKCORRECTIE/POLIEREN

Wij weten nauwgezet en efficiënt oneffenheden te verwijderen, beschadigingen weg te polijsten en alle gelakte oppervlakken weer hun oorspronkelijke glans terug te geven.

BESCHERMFOLIE

PPF is een 100% transparante,onzichtbare, en zelfherstellende bescherm folie. De Film/folie beschermt het lakoppervlak tegen beschadigingen van buitenaf zoals bijvoorbeeld steenslag en krassen.

WIJ BIEDEN U DE BESTE OPLOSSING
VOOR UW WAGEN(PARK)

WE ZIJN ALTIJD OPEN
VOOR U!

Bor CarDetaling is ook tijdens het weekend bereikbaar. Zowel telefonisch als met onze app.

ONVERSLAANBARE
PRIJZEN

Bor CarDetaling kan u steeds een vrijblijvende offerte vragen. Iedere wagen is uniek en heeft dan ook een unieke behandeling nodig.

PROFESSIONEEL
PERSONEEL

Bor CarDetaling Gent werkt voor particulieren, én bedrijven (waaronder heel wat garages) – ook bij u, op locatie.